Önce
- İstiyorsan veri arşivini iste: Profile → ⬇ Download my data (Profil → Verilerimi indir). Hesabı silmek arşivi de siler. Bkz. Verilerini dışa aktarmak.
- Varsa Puls+'ı mağazadan iptal et. Hesabı silmek aboneliği durdurmaz. Bkz. İptal.
Uygulamadan
- Profile (Profil) sekmesine, sonra ayarlar kartına git.
- En sondaki kırmızı satır olan Delete account (Hesabı sil) seçeneğine dokun.
- Ekrandakileri oku ve onaylamak için kullanıcı adını yaz.
- Delete the account permanently (Hesabı kalıcı olarak sil) seçeneğine dokun.
Tüm cihazlarda oturumun hemen kapanır. Silme işlemi arka planda çalışır ve genellikle birkaç dakika içinde tamamlanır. Bekleme süresi yoktur ve işlem geri alınamaz.
Kimsenin beklemediği kısım
Keep ile saklanan mesajlar ve Moments iki kişiye aittir. Hesabını sildiğinde karşındaki kişinin uygulamasından da kaybolurlar. Mesajların gruplardan da kaybolur. Bunlar biri için önemliyse, önce ona söyle.
Uygulama olmadan
contact@pulsgram.com adresine, mümkünse hesabın e-posta adresinden, kullanıcı adınla ve hesabın silinmesini istediğini söyleyen tek bir cümleyle yaz. Talebi hesabın adresiyle doğrularız ve en geç 30 gün içinde tamamlarız.
Neyin gidip neyin kaldığının tam listesi hesap silme sayfasında.