Pulsgram

Spóźniony puls

Nie zdążysz w 3 minuty? Puls możesz wrzucić do północy. Pojawi się jako spóźniony, bez bonusu BPM, ale podtrzyma twoją serię.

Aktualizacja:

Okno na 3 minuty się zamyka, ale dzień jeszcze się nie skończył. Do północy twojego czasu nadal możesz wrzucić swój puls.

Czym różni się od pulsu na czas

  • Znajomi widzą go z etykietą Late (spóźniony).
  • Nie daje twoim czatom bonusu +5 BPM.
  • Liczy się do serii, tak samo jak puls na czas.
  • Odblokowuje pulsy znajomych, jak każdy puls: pokaż swój, a zobaczysz ich.

Kiedy ci przypominamy

Jeśli trzy lub więcej osób ze znajomych wysłało już puls, a twojego jeszcze nie ma, możesz dostać powiadomienie, póki spóźniony puls jest jeszcze możliwy. Mniej więcej minutę przed zamknięciem okna możesz też dostać ostatnie szturchnięcie, tylko jeśli twojego pulsu nadal nie ma.

Te przypomnienia wliczają się do dziennego limitu tego rodzaju powiadomień, żeby telefon nie wibrował za często. Możesz je wyłączyć w kategorii Daily Pulse w Powiadomieniach.

Nadal masz problem?

Napisz do nas, czytamy każdego maila.

Na contact@pulsgram.com odpowiadają osoby, które stworzyły aplikację, zwykle w ciągu dwóch dni roboczych.